Workshops

Zangworkshops

 

Ik geef al jaren zangworkshops aan particulieren, instellingen, bedrijven en koren. Mijn workshops zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen, verjaardagsfeestjes, teambuildingsdagen enzovoort. Aandacht gaat uit naar plezier, verbinding en samen iets positiefs doen, daar energie van krijgen en vooral veel lol hebben. Zingen kan natuurlijk alleen, maar samen klinkt het soms nog mooier.

“Martina heeft voor onze vrijwilligersgroep bij Humanitas Home-Start Amersfoort een hele inspirerende, gezellige en vrolijke workshop gegeven. Deze workshop vond plaats tijdens een feestelijke zomeractiviteit. We hebben, onder haar deskundige leiding, zonder van te voren te oefenen, na een uur, heel prachtig het lied ‘’ Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen, 3 stemmig gezongen.
We hebben gelachen, genoten en het klonk echt heel erg goed.
Bij de start waren er een aantal vrouwen die over een grote drempel heen moesten om vrij uit te gaan zingen. Wat heel knap is aan Martina is dat ze niet alleen professioneel kan zingen maar heel goed mensen weten te empoweren en te enthousiasmeren om zich te geven in het lied!! Ze weet daarin iedereen mee te nemen en over de drempel te krijgen. Dat maakt dat de workshop niet alleen geslaagd is omdat het fijn is om samen te zingen maar iedereen is ook ‘’opgetild’’ en ge empowerd!! En dat gevoel blijft nog lang bij je.

Aan het einde van de workshop kreeg iedereen nog een enthousiast pleidooi mee om vooral te blijven zingen en ook te zingen in de gezinnen waar de vrijwilligers komen; zingen is helend!! Dat weet Martina als geen ander over te brengen!
Het is echt een aanrader om bij Martina met collega’s, vrijwilligers of vrienden een zangworkshop te volgen!
Margo Mulder, coördinator vrijwilligers Humanitas afdeling Eemland, Amersfoort”.

“We hebben enorm nagenoten en lopen nog steeds te zingen. Je hebt iedereen meegekregen en iedereen was en bleef, ook op andere dagen, nog steeds heel enthousiast en positief over jouw aanpak, het lied en de hele workshop. Je hebt iedereen weten te overtuigen, weer terug doen geloven dat iedereen kan zingen.

“Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Iedereen werd blij van je, en ook van het heerlijke zingen”. Ik ga mijn collega’s in Utrecht tippen over je zangworkshop. Je doet dat echt heel goed en fijn!”

 

De kosten voor een zangworkshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de tijdsduur.

Zin in een leuke zangworkshop? Neem dan contact met mij op via e-mail: info@martinatobin.nl of telefoon 06 54 917051.